Bikkeltjes met lef

Welkom bij Bikkeltjes met Lef, een bijzondere weerbaarheidstraining die zich onderscheidt door zijn unieke benadering en persoonlijke aandacht. Deze training wordt met passie gegeven door Eveline en is ontworpen voor jonge ontdekkers die willen groeien in zelfvertrouwen en weerbaarheid.


In tegenstelling tot grootschalige programma's richten wij ons op kleine groepen van maximaal vier kinderen. Waarom? Omdat we geloven dat deze intieme setting de ultieme leeromgeving biedt. Hier kunnen kinderen zichzelf zijn, vragen stellen en persoonlijke uitdagingen aangaan, dit alles in een veilige en ondersteunende sfeer.


Eveline, onze toegewijde coach, zal de kinderen meenemen op een boeiende reis naar Bikkellandia. Samen met kleurrijke figuren zoals Piepmiep Paula, Bikkelboy Bob, Woeste Wilma en Chill Bill zullen ze leren wat het betekent om sterk en zelfverzekerd te zijn.


Deze training draait om interactie, begrip en groei. De kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat elk kind de individuele aandacht krijgt die het verdient. Eveline zal elk kind begeleiden op zijn of haar pad naar zelfvertrouwen en weerbaarheid, waarbij persoonlijke doelen worden gesteld en behaald.


Bikkeltjes met Lef is ideaal voor kinderen die willen bouwen aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid in een warme en ondersteunende omgeving. Het maakt niet uit of ze al Bikkelgedachten hebben of zich nog een beetje als een Pieper voelen - we zijn er om hen te begeleiden en te ondersteunen op hun reis naar zelfontdekking en groei.

Ouderbetrokkenheid

Bij Buiten Gewoon Leusden geloven we sterk in de kracht van ouderbetrokkenheid. We begrijpen dat de steun van ouders een essentieel onderdeel is van het succes van de Bikkeltjes met Lef-training. Daarom betrekken we ouders actief bij het traject van hun kinderen.


Tijdens de trainingssessies krijgen ouders waardevolle uitleg over de methodologie en de doelstellingen van de training door middel van ouderbrieven. We willen dat ouders niet alleen begrijpen wat hun kinderen leren, maar ook waarom het zo belangrijk is. Dit inzicht stelt ouders in staat om thuis een ondersteunende omgeving te creëren die aansluit bij wat hun kinderen in de training leren.


Bovendien ontvangen ouders een speciaal voorleesboek dat perfect aansluit bij de avonturen van Bikkellandia. Dit boek biedt ouders en kinderen de kans om samen te lezen, te praten en de principes van assertiviteit, ontspanning en zelfvertrouwen te verkennen in een leuke en educatieve context. Hierdoor kunnen ouders op een speelse manier betrokken blijven bij de vooruitgang van hun kinderen en de lessen van de Bikkeltjes met Lef-training integreren in hun dagelijks leven.


We geloven dat ouderbetrokkenheid de sleutel is tot duurzaam succes, en we moedigen ouders van harte aan om actief deel te nemen aan het groeiproces van hun kinderen tijdens deze bijzondere reis in Bikkellandia. Samen zorgen we ervoor dat de bikkeltjes van vandaag de sterke en zelfverzekerde individuen van morgen worden.

Kosten

De kosten voor de bikkeltraining (groepstraject) bedragen eenmalig € 315,00 all in per kind. Dit is voor 6 trainingen (in groepjes van maximaal 4) van elk 90 min, inclusief een telefonisch intake-gesprek vooraf, een ouderavond, het boek Bikkeltjes met lef en een werkboek en het behaalde certificaat.


Een individueel traject omvat 6 individuele trainingen van 60 minuten, een telefonisch intake-gesprek vooraf, een tussen- en eindevaluatie, het boek Bikkeltjes met lef en een werkboek en het behaalde certificaat. De investering in een individueel traject zijn eenmalig € 540,00.


Wij begrijpen goed dat niet iedereen beschikt over de mogelijkheden om de kosten voor deze training te dekken. Hoewel in veel gevallen de training wordt vergoed, bieden wij bij elke training een plaats aan met 75% korting voor ouders/verzorgers die de kosten niet kunnen dragen, maar waarvan de kinderen baat hebben bij een Bikkeltraining.


Informeer hier gerust naar!

Samen sterk: Bikkeltjes met Lef!

Overzicht

Wat: Groepstraining in weerbaarheid door het ontwikkelen van mentale veerkracht, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. 

 • Voor wie: kinderen van 4 tot 7 jaar
 • Waar: Leusden 
 • Hoe vaak:
  • voor kinderen: 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.
  • Voor ouders: een telefonisch intakegesprek, ouderavond.
 • Trainingsdata: in overleg
 • Groepsgrootte: 4 kinderen
 • Kosten: € 315,- inclusief materialen


Wat: Individuele training in weerbaarheid door het ontwikkelen van mentale veerkracht, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

 • Voor wie: kinderen van 4 tot 7 jaar
 • Waar: Leusden
 • Hoe vaak:
  • voor kinderen: 6 bijeenkomsten van 1 uur.
  • Voor ouders: een telefonisch intakegesprek, tussenevaluatie en een eindevaluatie
 • Trainingsdata: persoonlijk af te stemmen.
 • Groepsgrootte: individueel
 • Kosten: € 540,- inclusief materialen
unsplash