Ontdek verbinding via het paard


Individuele Coaching

Bij individuele coaching ga je aan de slag met jouw persoonlijke doel en/of hulpvraag.


In het dagelijkse, vaak hectische leven, waar werk, familie, sociale activiteiten en persoonlijke tijd voortdurend om jouw aandacht strijden, draait het uiteindelijk allemaal om het vinden van een gezonde balans. Het streven naar evenwicht tussen werk en privé vormt de kern van het moderne bestaan, waarin je probeert jouw plek te vinden te midden van de vele verplichtingen en verlangens.


Maar waar vind je de energie om dit alles te managen? Hoe bouw je veerkracht op om balans te vinden te midden van de drukte, en hoe creëer je ontspanning in je drukke schema? De paarden die gebruikt worden bij de  individuele coaching geven op een snelle en effectieve manier inzicht in jou innerlijke balans, de coach helpt jou deze signalen te vertalen. 

Paarden reageren heel puur en direct op de energie die iemand bij zich draagt en uitstraalt. Als het paard merkt dat de energie bij jou ergens niet helemaal stroomt, dan ziet hij/zij dit als een blokkade en zal hij proberen om je hierbij te helpen. Dat kan hij op verschillende manieren doen.Door via het paard mogelijke blokkades op te sporen die bij jou spelen, krijg je heel snel concrete inzichten in waar het vastloopt en wat ook doorwerkt in je dagelijkse leven.


Bij individuele coaching draait het niet zozeer om praten, maar om voelen en ervaren. Je hoeft niet altijd tot in detail aan de coach te vertellen wat er aan de hand is. Net als in spel(therapie) fungeert het paard als een soort spiegel; het laat zien wat er mogelijk speelt, zonder dat je alles met woorden hoeft uit te drukken. In tegenstelling tot reguliere praattherapieën, waarbij vooral het denkende brein wordt aangesproken, gaat onze individuele coaching meer de diepte in, richting gevoelens en intuïtie. Het is een unieke aanpak die zich richt op een ander niveau van begrip en communicatie, voorbij de woorden.


Met simpele oefeningen en praktische uitleg over hoe je deze thuis kunt voortzetten, werk je actief aan het verbeteren van je persoonlijke situatie. Hierdoor herwin je niet alleen je balans, maar versterk je deze ook. Of het nu gaat om de balans tussen werk en privé, je emotionele welzijn, of je gezondheid, je krijgt de tools om weer keuzes te maken en de stabiliteit in verschillende aspecten van je leven terug te vinden of te versterken.


Samen met de paarden ontdek je nieuwe wegen in je persoonlijke groei. Het wordt een boeiende en uitdagende reis, waardoor werken aan jezelf niet alleen leuk is, maar ook een bijzondere en persoonlijke ervaring wordt.


Individuele coaching wordt gegeven met of zonder het paard of een combinatie daarvan, net waar je eigen behoefte ligt.


Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ervaar de kracht van paardencoaching bij Buiten Gewoon Leusden

- Waar Verbinding Begint-

unsplash