Over ons

Welkom bij Buiten Gewoon Leusden, waar kinderontwikkeling en welzijn centraal staan. Ik ben Eveline, een gepassioneerde pedagoog, ervaringsdeskundige in trauma en pionier in het bevorderen van veerkracht en groei. Mijn betrokkenheid bij de groei en veerkracht van kinderen, ouders en volwassenen vormt de kern van mijn werk.


Mijn reis in de pedagogiek heeft zich over de jaren uitgestrekt en is geworteld in een stevige universitaire basis. Mijn ervaring omvat zowel klinische als educatieve omgevingen, waardoor ik inzicht heb gekregen in de diverse uitdagingen waarmee mensen van alle leeftijden te maken hebben.


Mijn passie voor kinderontwikkeling wordt aangevuld door mijn toewijding aan het welzijn van ouders en volwassenen. Ik geloof dat elk individu, ongeacht hun leeftijd, het potentieel heeft om te groeien en innerlijke kracht te ontdekken. Mijn missie is om te begeleiden en te ondersteunen bij deze ontdekkingsreis, zodat gezinnen en individuen zich kunnen ontwikkelen en bloeien.


Wat mijn aanpak zo bijzonder maakt, is de integratie van mijn pedagogische deskundigheid met diverse therapeutische technieken, zoals speltherapie, coaching met paarden, bikkeltrainingen en biofeedback.


Met behulp van geavanceerde technologieën maken we verborgen processen zichtbaar en werken we aan het vergroten van zelfbewustzijn en zelfregulatie. Als ervaringsdeskundige begrijp ik ook de complexiteit van trauma en de invloed ervan op verschillende levensgebieden.

Eveline en Jip

Eveline & Jip

Bij Buiten Gewoon Leusden bied ik een inclusieve ruimte waar gezinnen en individuen van alle leeftijden zich welkom en ondersteund voelen. Samen zullen we stappen zetten op het pad van persoonlijke ontwikkeling en empowerment. Of het nu gaat om het omgaan met uitdagingen, het verkennen van innerlijke kracht, het versterken van onderlinge relaties of het bevorderen van zelfregulatie, ik sta klaar om je te begeleiden.


Laten we samenwerken om positieve veranderingen te realiseren en jouw reis naar welzijn en veerkracht te starten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Buiten Gewoon Leusden een partner kan zijn op jouw reis naar een betere toekomst.

Ons team

Elvis & Vito

Bo

Vie la Vie