Missie en Visie

Missie van Buiten Gewoon Leusden

Onze missie bij Buiten Gewoon Leusden is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin individuen, zowel kinderen als volwassenen, de kracht vinden om te groeien, stress te verminderen en hun welzijn te bevorderen. We willen een positieve impact hebben op het leven van mensen door hen te voorzien van effectieve tools, begeleiding en inzichten die leiden tot een gezondere, evenwichtiger levensstijl.


Visie van Buiten Gewoon Leusden

Onze visie is gebaseerd op de overtuiging dat ieder individu, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, de potentie heeft om te gedijen en te bloeien. We streven naar een samenleving waarin welzijn en persoonlijke groei toegankelijk zijn voor iedereen. Bij Buiten Gewoon Leusden zien we een wereld waarin kinderen en volwassenen in staat zijn om stress te overwinnen, trauma te helen en veerkracht op te bouwen, waardoor ze volledig kunnen deelnemen aan het leven en hun potentieel kunnen vervullen.

Trajecten voor Mensen op Bijstandsniveau

Bij Buiten Gewoon Leusden hebben we een diepgewortelde toewijding om diensten toegankelijk te maken voor alle lagen van de bevolking, inclusief degenen die zich in financieel uitdagende situaties bevinden. We begrijpen dat het welzijn van iedereen belangrijk is, ongeacht hun financiële situatie. Daarom bieden we speciale trajecten en tarieven aan voor mensen die op bijstandsniveau leven.


Ons doel is om ondersteuning te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben, en we willen ervoor zorgen dat financiële beperkingen geen obstakel vormen voor het zoeken van hulp en het bereiken van persoonlijke groei. Onze diensten zijn toegankelijk, inclusief en ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van onze gemeenschap.


Kortom, bij Buiten Gewoon Leusden zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben, ongeacht de financiële achtergrond van onze cliënten, en om een wereld te bevorderen waarin welzijn voor iedereen bereikbaar is.

unsplash