Koele Bikkels

Koele Bikkels:

Faalangstreductietraining die het verschil maakt


Bij Buiten Gewoon Leusden presenteren we met passie de Koele Bikkels faalangstreductietraining, een effectieve aanpak met een persoonlijke touch. Onze training wordt geleid door Eveline, en is speciaal ontworpen voor jonge ontdekkers die willen groeien in zelfvertrouwen en faalangst willen overwinnen.


In tegenstelling tot grootschalige programma's hebben wij bewust gekozen voor kleine groepen van maximaal vier kinderen of individuele traininen.  Waarom? Omdat we sterk geloven dat deze intieme setting de ultieme leeromgeving creëert. Hier krijgen kinderen de vrijheid om zichzelf te zijn, vragen te stellen en persoonlijke uitdagingen aan te gaan, en dat alles in een veilige, ondersteunende sfeer.


Eveline, pedagoog, neemt kinderen mee op een boeiende reis naar het land van de Koele Bikkels. Samen met kleurrijke figuren zoals Piepmiep Paula, Bikkelboy Bob, Woeste Wilma en Chill Bill ontdekken ze wat het betekent om sterk en vol zelfvertrouwen te zijn.

Onze training draait om interactie, begrip en groei. De kleine groepsgrootte garandeert dat elk kind de individuele aandacht krijgt die het verdient. Eveline zal elk kind begeleiden op hun weg naar zelfvertrouwen en faalangstreductie, waarbij persoonlijke doelen worden gesteld én behaald.


Koele Bikkels is de ideale keuze voor kinderen die willen werken aan hun zelfvertrouwen en faalangst willen overwinnen in een warme en ondersteunende omgeving. Het maakt niet uit of ze zichzelf al als een Bikkel zien of zich nog een beetje als een Pieper voelen - wij zijn er om hen te begeleiden en te ondersteunen op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Kosten

De kosten voor een groepstraining bedragen eenmalig € 292,50 all in per kind. Dit is voor 8 trainingen (in groepjes van maximaal 4) van elk 50 min, inclusief een telefonisch intake-gesprek vooraf, een ouderavond, het boek Koele Bikkels, een werkboek en het behaalde certificaat.


Een individueel traject omvat 4 individuele trainingen van 60 minuten, een telefonisch intake-gesprek vooraf, een eindevaluatie, het boek Koele Bikkelts en een werkboek en het behaalde certificaat. De investering in een individueel traject zijn eenmalig € 392,50.


Wij begrijpen goed dat niet iedereen beschikt over de mogelijkheden om de kosten voor deze training te dekken. Hoewel in veel gevallen de training wordt vergoed, bieden wij bij elke training een plaats aan met 75% korting voor ouders/verzorgers die de kosten niet kunnen dragen, maar waarvan de kinderen baat hebben bij een Bikkeltraining.


Informeer hier gerust naar!

Ouderbetrokkenheid

Bij Buiten Gewoon Leusden geloven we sterk in de kracht van ouderbetrokkenheid. We begrijpen dat de steun van ouders een essentieel onderdeel is van het succes van de Bikkeltjes met Lef-training. Daarom betrekken we ouders actief bij het traject van hun kinderen.


Tijdens de trainingssessies krijgen ouders waardevolle uitleg over de methodologie en de doelstellingen van de training door middel van ouderbrieven. We willen dat ouders niet alleen begrijpen wat hun kinderen leren, maar ook waarom het zo belangrijk is. Dit inzicht stelt ouders in staat om thuis een ondersteunende omgeving te creëren die aansluit bij wat hun kinderen in de training leren.


Bovendien ontvangen ouders een speciaal voorleesboek dat perfect aansluit bij de avonturen van Bikkellandia. Dit boek biedt ouders en kinderen de kans om samen te lezen, te praten en de principes van assertiviteit, ontspanning en zelfvertrouwen te verkennen in een leuke en educatieve context. Hierdoor kunnen ouders op een speelse manier betrokken blijven bij de vooruitgang van hun kinderen en de lessen van de Bikkeltjes met Lef-training integreren in hun dagelijks leven.


We geloven dat ouderbetrokkenheid de sleutel is tot duurzaam succes, en we moedigen ouders van harte aan om actief deel te nemen aan het groeiproces van hun kinderen tijdens deze bijzondere reis in Bikkellandia. Samen zorgen we ervoor dat de bikkeltjes van vandaag de sterke en zelfverzekerde individuen van morgen worden.

Overzicht

Wat: Groepstraining in weerbaarheid door het ontwikkelen van zelfvertrouwen en faalangstreductie.

 • Voor wie: kinderen van 8 tot 12 jaar
 • Waar: Leusden 
 • Hoe vaak:
  • voor kinderen: 8 bijeenkomsten van 50 minuten
  • Voor ouders: een telefonisch intakegesprek, ouderavond (25 januari 20 uur)
 • Trainingsdata: in overleg
 • Groepsgrootte: 4 kinderen
 • Kosten: € 292,50 inclusief materialen


Wat: Individuele training in weerbaarheid door het ontwikkelen van zelfvertrouwen en faalangstreductie.

 • Voor wie: kinderen van 8 tot 12 jaar
 • Waar: Leusden
 • Hoe vaak:
  • voor kinderen: 4 bijeenkomsten van 60 minuten
  • Voor ouders: een telefonisch intakegesprek en een eindevaluatie.
 • Trainingsdata:
 • Groepsgrootte: individueel
 • Kosten: € 392,50 inclusief materialen

Bevrijd jezelf van Faalangst, Word een Koele Bikkel

unsplash